Defence School Timisoara - Airsoft | Autoaparare | Teambuilding
Ai nevoie de Flash Player
- English Version
6mm .:. Airsoft & Milsim
Arme Airsoft Defence School SWAT pentru o zi la Defence School Timisoara AEG Defence School Arme Airsoft Defence School

+40 (0)762 691 388
+40 (0)727 578 241
Fax: +40 (0)256 386 049
office@defence-school.ro
Orar: Ma - Du, 15:00 - 20:00

Arme Airsoft - Defence School
Arme Airsoft - copiile fidele, arme de asalt automate, pistoale.

Amele de airsoft sunt replici fidele ale armelor reale , functioneaza pe baza de aer comprimat iar proiectilele sunt bile de plastic rigid cu greutati cuprinse intre 0,12g si 0,43g. Aceste replici se folosesc pentru practicarea airsoftului sau pentru tir, fiind permisa achizitionarea si folosirea lor doar de catre persoane peste 18 ani.

Armele de airsoft se impart in 3 categorii:

  • Arme de airsoft cu arc(spring)
  • Arme de airsoft cu gaz
  • Arme de airsoft electrice
Ce sunt armele cu spring/arc?

In marea lor majoritatea sunt armele semi-automate. Un arc compreseaza un cilindru cand se trage partea superioara a pistolului. Cand se apasa tragaciul arcul este eliberat si o detunare de aer loveste bila. Armele cu arc pot fi cele mai precise si fiabile dintre armele de airsoft.

Cum functioneaza armele pe gaz?

Armele pe gaz folosesc un amestec compresat de gaz si silicon numit si green gas ca un detonator. Cele mai multe arme pe gaz sunt semi-automate si full automate. Pe modelele de arme pe gaz cu blowback, gazul este eliberat pentru a lansa bila inainte si partea de sus inapoi, pentru a mima actiunea unei arme reale.

Cum functioneaza armele electrice?

Cele mai multe arme electrice sunt semi-automate si full automate. Un motoras pune in functiune un mecanism (gear box) ce compreseaza un cilindru, care la randul lui compreseaza aerul. De asemenea si acest gen de arme sunt foarte fiabile. O arma electrica este alimentata de un acumulator Ni-Cd/ Ni-Mh/LiPoly.

Sistemul Hop-Up?

Pentru a pastra o traiectorie a bile foarte precisa, specialistii au inventat hop-up-ul.

Sistemul Hop-Up sau Spinup da o rotatie in plus bilei, in timp ce aceasta trece prin teava. Acest lucru reduce efectele gravitatiei asupra bilei si mareste distanta la care va ajunge bila.

Alti termeni extrem de des utilizati in airsoft

Ce inseamna Blowback?
Actiunea Blowback la o arma electrica sau pe gaz inseamna ca partea de sus a armei va avea un efect de recul, ca o arma adevarata.

Ce inseamna FPS?
FPS inseamna picioare pe secunda. Viteza cu care bila iese din teava armei.

Ce inseamna tip de tragere full automat?
Atunci cand tragaciul e tinut apasat, arma va trage pana tragaciul este eliberat.

Ce inseamna tip de tragere semi-automat?
Inseamna ca atunci cand tragaciul este apasat, va trage o singura data.

Producatorii de arme de airsoft

Acestia se diferentiaza in functie de calitatea produselor executate in trei mari categorii:

  • cei care produc arme pentru profesionistii airsoftului, ei pastrand greutatea reala a armei, cadenta de tragere, folosind aproape exclusiv metal si lemn in constructia acestora, serie unica de inregistrare si evident licenta si girul marilor producatori de arme din intreaga lume. Firmele sunt in general firme japoneze cu traditie iar calitatea produselor se revede in cele mai mici detalii de executie si evident in fiabilitatea produselor. In aceasta categorie includem SYSTEMA, CLASSIC ARMY, G&P, G&G ARMAMENT, TOKIO MARUI, ARES,ACTION, INOKATSU, MARUSHIN si altii..
  • producatorii care produc sub licenta unor mari firme arme de calitate buna, fiabile si care au sediile in China sau Hong Kong in general… Acestia folosesc si ei materiale calitative ,metal, abs sau lemn(dupa caz), dar acestea nu sunt la fel de fiabile ca cele de mai sus, nu au serii unice, insa au in general o mare calitate. Sunt relativ ieftine si unele dintre ele sunt puternice, avand in jur de 120m/sec. Acestea sunt cea mai buna optiune pentru incepatori sau pentru cei care au bugete limitate, fiind si unele dintre cele mai vandute produse ale noastre. La aceasta categorie putem include AGM, DBOYS ,A&K, JG, CYMA, KART si altii.
  • cea de a treia categorie include pe cei care produc arme de airsoft ieftine, de plactic in mare parte, acestea adresandu-se tarilor unde legislatia prevede o energie a bilei de max 0,6 joule si care pot fi vandute la preturi foarte mici. Sunt destui clienti in Romania care, necunoscand caracteristicile tehnice ale acestor arme sunt ispititi de preturile mici si de asemanarea acestora (in poza) cu armele celelalte si fac greseala de a achizitiona asemenea produse… ele se vand in general exclusiv pe internet pentru ca asigurarea garantiei pentru ele poate fi o grea povara pentru comerciant… nu vom da exemple de producatori aici pentru ca nu dorim influentarea nimanui..

La DEFENCE SCHOOL puteti gasi ,evident, doar produse din primele doua categorii, din respectul pe care-l purtam clientilor nostrii si din dorinta noastra de a promova cat mai profesionist airsoftul in Romania.

Propunerea Defence School

Vom introduce pe site fisiere care le puteti descarca in functie de categoria armelor dorite. Le studiati si ne puteti preciza care este tipul de arma care va atrage iar noi vom cauta pentru dumneavoastra cel mai bun raport prêt/calitate pentru acest produs va vom trimite urgent variantele, daca este in stoc sau daca se aduce pe baza de comanda in cateva zile in asa fel incat sa fiti siguri ca ati achizitionat un produs foarte bun.

Fara Compromisuri!!!

Si…..nu uitati….nu facem compromisuri pentru ca Defence School este un CENTRU DE SPORTURI MILITARE si ne vom intalni cu siguranta!

Model Arma Airsoft Defence School Arme Airsoft Defence School - Colt Arme Airsoft Defence School - Ruger Arme Airsoft Defence School - HK Arme Airsoft Defence School - Browning Arme Airsoft Defence School - Arsenal Arme Airsoft Defence School - ArmaLite Arme Airsoft Defence School - Beretta Arme Airsoft Defence School - Taurus Arme Airsoft Defence School - STI Arme Airsoft Defence School - Smith & Wesson Arme Airsoft Defence School - Walther Arme Airsoft Defence School - Franchi Arme Airsoft Defence School - BT Arme Airsoft Defence School - Styer Arme Airsoft Defence School - DSA