Defence School Timisoara - Airsoft | Autoaparare | Teambuilding
- English Version
6mm .:. Airsoft & Milsim
SWAT pentru o zi la Defence School Timisoara

+40 (0)727 578 241
Fax: +40 (0)256 386 049
office@defence-school.ro
Orar: Ma - Du, 15:00 - 20:00

Autoaparare la Defence School
Autoaparare - Self Defence - Krav Maga - A.S.A.L.T
De ce avem nevoie de tehnici de autoaparare?

Traim intr-o societate bolnava, corupta, cu o justitie adesea ineficienta, cu organe de ordine care deseori sunt depasite de situatie, cu infractori in libertate, fara o scara a valorilor bine definita… suntem adesea victimele ineficientei unor legi prost concepute.

Cu multi ani in urma societatile occidentale si in special cea americana s-au confruntat cu aceleasi probleme si au stiut sa reactioneze . Din experienta lor , au aparut cursurile de self defense. Din experienta lor au aparut programe care te invata sa te aperi singur!

Autoaparare

Self defence sau autoapararea reala nu inseamna sa te bati la discoteca sau pe strada cu pumnii, picioarele si alte obiecte din jur. Adevarata autoaparare inseamna sa stii psihologia infractorului, sa inveti notiuni de chimie pentru a intelege ce se intampla corpului tau in situatii periculoase, sa inveti notiuni de fizica pentru a intelege dinamica miscarilor…. anatomie pentru a descoperi puncte vulnerabile ale celui care te ataca in asa fel incat reactia ta sa fie scurta si devastatoare.

Autoaparare adevarata inseamna sa stii sa te protejezi, sa cunosti semnele caracteristice unui atac iminent, sa identifici modalitati de scapare, sa folosesti terenul, obiectele personale, trucuri ,pentru ca viata ta sa fie in siguranta… iar cand esti atacat cu intentii de lichidare fizica, sa stii sa raspunzi chiar letal( atentie la legea privind situatiile de legitima aparare).

Cursurile pe care noi le initiem vin asa cum spuneam din experienta celor care care au trecut prin perioade in care viata le-a atarnat de-un fir de par, din experienta politistilor si a militarilor profesionisti. Noi nu predam arte martiale, noi predam sisteme de aparare atat in cadrul antrenamentelor de Krav Maga cat si in sistemul ASALT.

Programati-va pentru unul din cursurile pe care le oferim in Timisoara - ASALT sau Krav Maga, si va garantam o experienta unica, cu adevarat folositore care sa va asigure o viata mult, mult mai linistita...

Autoaparare la baza Defence School