Defence School Timisoara - Airsoft | Autoaparare | Teambuilding
- English Version
6mm .:. Airsoft & Milsim
SWAT pentru o zi la Defence School Timisoara

+40 (0)727 578 241
Fax: +40 (0)256 386 049
office@defence-school.ro
Orar: Ma - Du, 15:00 - 20:00

Curs ASALT
Defence School Timisoara

Asa cum avem nevoie in celelalte domenii (business, administratie, invatamant, sanatate) de profesionisti adevarati, asa avem nevoie de oameni care sa ne inspire incredere , siguranta, curaj sau devotament. Avem nevoie de politisti devotati, de jandarmi, de paza si protectie serioasa, avem nevie de oameni care sa schimbe fata Romaniei in bine si noi sa fim in siguranta.

Suntem convinsi ca multi vor sari in sus la citirea acestor randuri, multi se considera deja profesionisti, multi vor considera ca nu mai au ce invata... Nu contestam existenta profesionistilor in structurile sus amintite, insa ceea ce vedem cu toti este faptul ca sunt MULT PREA PUTINI!

Defence School este o initiativa indrazneata. Si prin noi in sfarsit societatea reactioneaza, semn ca doreste altceva. Aici vor ajunge unii dintre cei mai buni instructori din Romania sau strainatate… daca vreti sa invatati din experienta lor, din realitatea dura, din situatiile limita prin care acestia au trecut, din spectrul mortii in preajma, inseamna ca doriti sa deveniti si voi adevarati profesionisti. Daca nu ati facut-o pana acum……acum e momentul.

Este o vorba veche: DACA VREI PACE, PREGATESTE-TE DE RAZBOI!
Iar daca nu intelegi nimic din ea, inseamna ca esti pregatit pentru altceva: sa devii victima!

Curs ASALT - civili

ASALT - Defence School Timisoara

Profesionisti desavarsiti te invata metode eficiente de supravietuire pe strada, indiferent de varsta, sex sau conditie fizica.

Esti interesat?

ASALT firme paza

ASALT Firme Paza si Protectie - Defence School Timisoara

Cursuri de specializare si perfectionare pentru firme de paza si protectie. De la paza obiectivelor, la protectia persoanelor.

Citeste mai multe

Airsoft CQB

Airsoft - Defence School Timisoara

Una dintre activitatile cele mai intense si interesante: airsoft. Descopera cum e sa fii pentru o zi in trupele de elita!

Mai multe detalii...
Ce inseamna Defence School?

Defence School iti ofera entertainment si pregatire de ultima ora:
- Pasionatii de arme militare vor putea vedea replicile acestora la scara 1/1 si le vor putea folosi intr-un loc special amenajat.
- Profesionistii se pot antrena pentru scenarii de lupta urbana intr-un campus pregatit pentru CQB.
- Firmele de paza si protectie pot simula scenarii caracteristice activitatilor prestate.
- Poti folosi arme de airsoft si tir intr-o sala cu diferite tipuri de tinte fixe sau mobile.
- Poti cumpara accesorii, haine, replici de arme si multe alte produse care satisfac nevoile pasionatilor de airsoft si sporturi montane.
- Te poti antrena in tehnici de autoaparare predate de cei mai buni profesionisti din Romania.
- Poti participa la singurele cursuri de krav maga IKMF din Vestul Tarii - Beneficia ca bonus de antenamente la sala de forta, carti si pliante informative.
- Vei descoperi cele mai noi tehnici de team building si pregatire psihologica.

Defence School