Defence School Timisoara - Airsoft | Autoaparare | Teambuilding
- English Version
6mm .:. Airsoft & Milsim
SWAT pentru o zi la Defence School Timisoara

+40 (0)727 578 241
Fax: +40 (0)256 386 049
office@defence-school.ro
Orar: Ma - Du, 15:00 - 20:00

Teambuilding la Defence School
Teambuilding - dezvoltare si invatare in management
si lucru in echipa

Teambuilding eficient

Cautati altceva decat sesiuni de teambuilding în care exercitiile au fost distractive dar sesiunea de feedback vi s-a parut inconsistenta? Cautati o solutie pentru imbunatatirea eforturilor echipelor prin izolarea comportamentelor specifice care nu lasa grupul sa se dezvolte si o metoda eficace de a monitoriza de-a lungul timpului aceste eforturi.

Ce presupune o activitate reusita?

O activitate simpla dar extrem de eficienta trebuie sa necesite:

  • Colaborare
  • Comunicare
  • Depasirea limitelor fizice
  • Depasirea limitelor intelectuale
Care sunt efectele imediate asupra grupului?

O sesiune de teambuilding presupune obtinerea catorva rezultate imediate. In urma activitatilor desfasurate, membrii grupului trebuie:

  • Sa se cunoasca mai bine unii pe altii
  • Sa imbunatatasca modul de comunicare
  • Sa rupa eventualele "bariere"
  • Sa invete sa recunoasterea si sa exploateze talentul si contributia fiecaruia
  • Sa-si dezvoltarea creativitatea si abilitatea de gasire de solutii/rezolvarea de probleme, atat la niveul individual cat si la nivel de grup
Rezultate palpabile

Teambuilding-ul de succes are ramificatii adanci pentru organizatie.
Imbunatatind felul cum interactioneaza oamenii, se imbunatateste abilitatea grupului de a rezolva probleme. O rezolvare mai rapida a problemelor inseamna o eficenta mai mare in general, ceea ce imbuntateste moralul si productivitatea. De asemenea, se reduc costurile de operare, valorificare si cele medicale (mai ales cauzate de stres). Si toate acestea contribuie la imbunatatirea imaginii publice!

Teambuilding la Defence School

Va propunem activitati perfecte pentru orice afacere, echipa de vanzari, scoli etc.

Toate activitatile propuse sunt accesibile oricarui participant, indiferent de varsta si conditie fizica. Gradul de dificultate este variabil, si va fi stabilit in functie de aptitudinea grupului.

Airsoftul este alternativa mai realista si mai curata la paintball. Este un joc de echipa menit sa imite mai fidel tactici si misiuni militare. Este atat de fidel jocul, incat este folosit pentru sesiuni de antrenament a fortelor politiei sau armatei!

Acest tip de activitate pune la maxima incercare unitatea grupului, deoarece presupune stabilirea unei strategii complexe pentru joc, apoi respectarea acesteia cu strictete in incercarea de a realiza cu succes misiunea. In plus, adeseori e nevoie sa-ti ajuti cate un camarad aflat sub focul inamicului, sau sa-l acoperi pe cel care incearca sa avanseze. Pentru a castiga si a suferi pierderi minime, colaborarea este esentiala!