Defence School Timisoara - Airsoft | Autoaparare | Teambuilding
- English Version
6mm .:. Airsoft & Milsim
SWAT pentru o zi la Defence School Timisoara

+40 (0)727 578 241
Fax: +40 (0)256 386 049
office@defence-school.ro
Orar: Ma - Du, 15:00 - 20:00

Defence School Timisoara
Tactical City
Tactical City

Tactical City este primul centru privat din Romania dedicat sporturilor de tir (SHOOTING CENTER)si este situat pe soseaua Timisoara-Arad la km 20.

El se adreseaza atat profesionistilor care activeaza in fortele de mentinere a ordinii cat si amatorilor de sporturi militare sau pasionatilor de tir sportiv.

Aici poti practica airsoftul, paintballul, tir dinamic, tir cu arcul, tir cu aer comprimat sau pusti cu laser pentru copii.

Tactical City | Defence School Tactical City | Defence School Tactical City | Defence School Tactical City | Defence School Tactical City | Defence School Tactical City | Defence School

Tactical City include o zona tactica urbana exceptionala unde fortele de mentinere a ordinii se pot antrena in conditii apropiate de zonele lor de interventie (baruri, discoteci, agentii bancare, camere de casa, piata, intersectie, coborare in rapel de pe cladiri, curti protejate de caini, parcare subterana, teren denivelat etc.) Aceasta zona este evident creata si pentru pasionatii de airsoft care vor gasi in campus locul perfect pentru mil-sim-urile apreciate si in plus o zona spectaculoasa de infanterie cu multe obstacole, cazemate si vegetatie salbatica.

Intrucat dupa modificarile privind regimul armelor si munitiilor, armele de airsoft sau paintball nu mai pot fi folosite decat in locuri special amenajate si delimitate si in nici un caz in locuri publice, Romania intra in normalitate aliniindu-se celorlalte tari europene.

Evident, practicantii acestor sporturi care locuiesc in zona de vest a tarii vor avea un mare avantaj prin apropierea de acest centru si pentru ei conducerea Tactical City pregateste o modalitate foarte accesibila de abonamente.

Activitatile sportive se vor putea desfasura si pe timp de noapte, atmosfera tensionata fiind intretinuta de efecte speciale de sunet si lumina.

De asemenea, vor functiona aici zone special amenajate destinate pasionatilor de tir cu arcul atat indoor cat si outdoor. Acestia erau vaduviti intrucat nu exista pana acum o zona autorizata unde acestia isi puteau satisface pasiunea, legea armelor fiind restrictiva in privinta folosirii arcurilor si arbaletelor.

Incepand cu primavara lui 2011, va functiona si poligonul de tir indoor pentru pistol cu glont alaturi de celelalte facilitati necesare.

De asemenea, armele de tir cu aer comprimat vor fi prezente incepand cu primavara lui 2011 intr-o cladire amenajata pentru acest sport, unde instructori specializati va vor invata tainele shooting-ului pe tinte fixe si mobile.

In incinta Tactical City vor fi organizate periodic competitii internationale de tir dinamic, tir cu arcul, round-up SWAT sau evenimente airsoft si paintball.

Nu ezitati sa ne contactati pentru programari si informatii la numerele noastre de telefon: 0727-578-241, 0356-453-190, 0771-080-575 sau pe internet la www.defence-school.ro sau www.tacticalcity.ro.